Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Παλλάς (Ρόδος)

Πηγή google maps.
Πηγή google maps.
Πηγή φωτογραφίας cinepallas.gr
Πηγή φωτογραφίας cinepallas.gr
 ΠΑΛΛΑΣ Δημοκρατίας 13. 
Λειτουργεί από το 1961 ως σήμερα.
Χειμερινό που ανακαινίστηκε το 1999
και έγινε πολυσινεμά με 5 αίθουσες.
Λειτουργεί ως σήμερα.
Προσφορά φωτογραφίας Ελένη Πατσοπούλου,
Δεκέμβριος 2008.

Απόσπασμα από  cinepallas.gr
Ανοίγοντας τις πύλες του τον Ιούνιο του 1961, το ΠΑΛΛΑΣ ήταν η μεγαλύτερη αίθουσα στη Ρόδο και μια από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα. Είχε μια οθόνη κολοσσιαίων διαστάσεων για τα ελληνικά δεδομένα, από όπου πέρασαν οι καλύτερες ταινίες της ελληνικής αλλά και της διεθνούς παραγωγής.
Η καταξιωμένη πορεία του ΠΑΛΛΑΣ μέσα από τα χρόνια, είναι πάντα γεμάτη από πρωτιές και καινοτομίες. Το 1998 έφερε πρώτο στη Ρόδο τον ψηφιακό ήχο μετά κορυφαία συστήματα DTS, DOLBY DIGITAL EX και JBL ηχεία.
ο 1999 ήταν ο πρώτος περιφεριακός κινηματογράφος (σε πόλη εκτός Αθήνας και θεσσαλονίκης) που έδωσε στο κοινό του, μετατρέποντας την ιστορική μονή αίθουσα του ΠΑΛΛΑΣ, πέντε νέες πολυτελείς και κλιματιζόμενες αίθουσες.
Αμέσως έγινε το talk of the town με υψηλής ποιότητας ψηφιακό ήχο, με εξοπλίσμο DTS, DOLBY DIGITAL EX και JBL ηχεία σε κάθε αίθουσα, τα πρωτοποριακά ανατομικά καθίσματα FIGUERAS (TANGO, και τα εξαιρετικά LOVE SEATS), το μοναδικό σύστημα προκρατήσεων και έκδοσης εισιτηρίων, έκδοση εβδομαδιαίου προγράμματος, σύγχρονη μορφή Cine bar, με νέα λαχταριστά κινηματογραφικά snacks και άλλα πολλά!
Το καλοκαίρι του 2009 το PALLAS 5 CINEMAS CENTER, αναγγέλλει πρώτο την ψηφιακή τρισδιάστατη εποχή στη Ρόδο και λίγο μετά προσφέρει ακραίες 3D εμπειρίες, δίνοντας στο κοινό την μεγαλύτερη 3D οθόνη της Ρόδου, σε μια από τις καλύτερα εξοπλισμένες DOLBY DIGITAL 3D αίθουσες στην Ελλάδα, την αίθουσα 5.
Το 2010 συνεχίζοντας να είναι μπρος σε καινοτόμες κινήσεις, βάζει ανάλογο εξοπλισμό και στην αίθουσα 2, δίνοντας και σε αυτήν ψηφιακές τρισδιάστατες δυνατότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

CINEMAHELLAS

CINEMAHELLAS
Ακρόπολη