Παρασκευή, 16 Μαΐου 2008

Διάνα (Πόρος)

Πηγή φωτο Protothema.
Πηγή φωτογραφίας Poros.com.grΠηγή φωτογραφίας internet.

Διάνα Πόρος.. Πηγή φωτογραφίας Poros.com.grΔΙΑΝΑ  Χειμερινό &  Θερινό. Ξεκίνησε το 1946.
Τώρα λειτουργεί μόνο το θερινό στη ταράτσα.
Πηγή φωτογραφίας internet.


ΔΙΑΝΑ Χειμερινό & Θερινό. Ξεκίνησε το 1946.
Τώρα λειτουργεί μόνο το θερινό στη ταράτσα.
Πηγή φωτογραφίας Poros.com.gr.

Αναμνήσεις
Ο Βασίλης είχε πάει για λίγο στο νησί με τις φίλες του, που είχαν έρθει από το εξωτερικό, η Σαμπίνε από την Ελβετία και η Εύα από τη Σουηδία. Είχαν δει την ταινία "Τα καλύτερα μας χρόνια" με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ και τη Μπάρμπρα Στρέιζαντ, όπως και την υπέροχη μουσική της. Αυτό που είχε εντυπωσιάσει τα κορίτσια ήταν η ταράτσα του σινεμά με την ωραία θέα και το φεγγάρι από πάνω να λάμπει.

Απόσπασμα από tospirto.net
Πόρος, Diana
Από τα πιο γνωστά και δημοφιλή σινεμά των νησιών, μαζεύει όλη τη «χρυσή» νεολαία που διαθέτει σπίτι στο νησί. Η θέα προς την πόλη είναι μαγευτική, τα βραδινά στέκια ούτε ένα τσιγάρο δρόμος και η ατμόσφαιρα σα τραγούδι του Καρβέλα. (τηλ. 6942 653111)

2 σχόλια:

Petros Avlitis - Modelmaker είπε...

Χαιρετώ, και ζητώ μια βοήθεια:
Σε ανύποπτο χρόνο, είχα δει ταινία με την Κάκια Αναλυτή και τον Κώστα Ρηγόπουλο, η οποία απ' ότι θυμάμαι ΔΕΝ ήταν κωμωδία, με σκηνές από την Πάρο. Συγκεκριμένα οι σκηνές που είδα ήταν στο Ξενία, στο λόφο της Αγίας Άννας, και στο λιμάνι. Δεν το είδα από την αρχή. Δεν είχα πρόχειρο πρόγραμμα να δω ποια ταινία ήταν. Η εποχή πρέπει να ήταν αρχές 60, με το Ξενία ολοκαίνουριο. Το κακό είναι ότι εκείνη την εποχή είχαν γυρίσει γύρω στις 10 ταινίες, αλλά πουθενά δεν μπρώ να βρω την υπόθεση.
Αν ξέρετε κάτι, υπόχρεος :)

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΕΤΡΟ,

ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

CINEMAHELLAS

CINEMAHELLAS
Ακρόπολη